– Jeg har alltid vært overvektig.

Tiden i teamjegliker har virkelig forandret livet mitt på så mange måter. Jeg har aldri hatt noe særlig selvtillit, og jeg har alltid vært overvektig. Det å endre livsstilen min og gå ned i vekt er noe jeg har ønsket veldig i mange år, og jeg har prøvd utallige ganger. Hver gang har jeg stoppet meg selv med å tenke «Jeg klarer ikke det her. Alle andre kan klare det, men ikke jeg».  Jeg har rakket ned på meg selv og fokusert på alt det negative. Jeg har i store deler av oppveksten og ungdomstiden latt vekten min og utseende mitt hindre meg fra å gjøre det jeg har hatt lyst til.

På et tidpunkt bestemte jeg meg for at det ikke var det livet jeg ønsker å leve. Jeg vil ikke la kroppen min bestemme hvordan jeg lever. Jeg vil kunne ta de valgene jeg vil og gjøre de tingene jeg vil, uten at kroppen min har noen innvirkning. Det har teamjegliker hjulpet meg med.

Da jeg fikk mailen med tilbudet om å være med i teamet var jeg i ekstase. Jeg visste ikke helt hva jeg gikk til, men skjønte at det kom til å bli en tøff reise og en stor endring i hverdagen. Det har det også vært, men det har vært så mye mer enn det. Tiden i teamjegliker har forandret kroppen min mye, men det har forandret tankene mine enda mer. Jeg har fått mer selvtillit, jeg har lært meg å fokusere på det positive og jeg har lært meg å rett og slett gi litt faen når det trengs.

Tanken på at tiden i kull 6 snart er over er utrolig trist, men jeg kommer ikke til å gi slipp på dette fantastiske teamet! Jeg er å vanvittig takknemlig for at jeg har fått være en del av teamet, og for alt det har gjort for meg. Med fantastiske coacher, faddere, teamvenner og ikke minst med Anette Marie i ryggen, har jeg forandret livsstilen min i løpet av bare noen få måneder. Jeg har ennå ikke nådd alle målene mine, men teamjegliker har sørget for at jeg er på god vei. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg søkte på kull 6, og ville gjort det samme om igjen uten å nøle. Evig takknemlig!

Celine Samsing.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *