Ble mobbet og utfryst av både elever og lærere

2008 var det verste året i mitt liv.  Jeg flyttet til Stockholm og trodde jeg skulle få en ny start. Jeg skulle bli utadvendt og få masse nye venner. Slik ble det ikke. Jeg ble i stedet mobbet og utfryst av både elever og lærere. Hver eneste dag følte jeg meg verdiløs.

Foto: Anette Marie Antonsen

I nesten 10 år bar jeg på denne smerten i hjertet mitt som jeg aldri tok tak i. Mobbingen definerte meg som person og jeg følte at det var meg det var noe feil med. Dette gjorde at jeg slet mye med ensomhet og ikke turte å ta kontakt med nye mennesker fordi jeg ikke følte meg bra nok. Samtidig søkte jeg hele tiden bekreftelse hos det motsatte kjønn noe som gjorde meg veldig sårbar, og jeg følte meg ofte utnyttet seksuelt.

”Jeg vil bli en selvsikker jente som ikke bryr seg så mye om hva andre tenker. Jeg vil føle meg bra nok”.

Dette var det jeg drømte om, men aldri trodde jeg kunne få til.

19. september 2017 var dagen jeg endelig turte å trykke «send» på søknaden min til team jeg liker. Da var jeg en usikker jente med dårlig selvtillit som ikke prioriterte seg selv. Jeg var en people pleaser som gjorde det andre ville og sjeldent sa ifra om noe. Jeg likte hverken meg selv eller kroppen jeg levde i og følte jeg ikke var verdt noe.

I dag, 20 uker senere er jeg en helt annen jente. Både utvendig og innvending. Ikke bare har jeg fått en ny kropp og blitt sterkere, men synet mitt på meg selv er totalt forandret. Nå liker jeg meg selv og jeg er stolt over hva jeg har oppnådd. Jeg har innsett at jeg må leve for meg selv og gjøre det jeg vil uten å bry meg om hva andre tenker.

Jeg hadde slitt i flere år med dårlige tanker om meg selv og gravde meg ned i det negative. Hadde vanskeligheter med å se noen mening med livet og følte jeg ikke hadde noe å leve for. Jeg trengte et mål og en mening med livet. Teamjegliker ble min redning.

Den vonde tiden har jeg fått lagt bak meg. Jeg skammer meg ikke lenger over den. Den definerer meg ikke som person lenger, og jeg er ikke redd for å ta kontakt med nye mennesker. Jeg har fått venner som liker meg for den jeg er, og som har støttet meg når det har vært tungt.

Team jeg liker har gitt meg ett nytt liv.

Å søke til team jeg liker er det beste jeg har gjort i livet mitt og det beste er at jeg har gjort det kun for meg selv.

Solveig.

Vil du være med i neste kull? Søk på teamjegliker.nofristen for å søke til Kull 7 er 1.mars 2018. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *