Møt Silje Merethe fra Kull 7

Silje kom over teamjegliker da ei annen jente fra samme sted ble med i Kull 5.

– Jeg begynte å følge teamjegliker kull 5 både på Snapchat og Instagram. Sånn ble jeg inspirert til å ville være med på denne reisen selv.

Da hun fikk vite at hun skulle være med i Kull 7 var det ikke bare jubel.

– Jeg var super glad i det ene øyeblikket, og veldig nølende i det neste. Jeg tror ikke det gikk helt opp for meg at jeg hadde fått sjansen til å være med på dette. Jeg brukte lang tid på å bestemme meg, og snakket med både venner og min daværende personlige trener.

Bildene er tatt med 10 ukers mellomrom og 9 kilo. Silje skal ta nye bilder denne helgen.

Det var treneren som pushet henne mot å takke ja, mens venner var nølende.

– Og det skjønner jeg. De var skeptisk til hvordan denne reisen skulle påvirke hodet mitt. Men jeg takket ja til tilbudet, ett minutt før svarfristen gikk ut. Og nå i dag, noen måneder senere, angrer jeg ikke et sekund!

Silje har fått venner for livet og forteller om det beste med å være en del av teamjegliker.

– Det føles fantastisk å være medlem av et team som viser så mye omsorg og støtte for hverandre. Dette er mennesker som alle er i samme båt, med forskjellige historier og målsetninger. Samtidig forstår vi hverandre på en helt annen måte enn familie og venner, som ikke er på denne reisen.

Silje har også lært mye om seg selv som person. Hun sier hun har lært at hun kan få til hva enn hun bestemmer seg for, og at ingen skal stå i veien for hennes mål.

– Det handler om å ikke gi opp. Ja, det er krevende, det er hardt, og resultatene kommer ikke av seg selv. Man får en knekk, men med dette fantastiske teamet i ryggen, som teamjegliker er, så kommer man seg opp på hesten igjen. Jeg vil også si at det å gi dietten en slækk har også vært bra med reisen.

Silje har erfart at en streng diett ikke er en hverdag, og har valgt å ta fridager fra dietten.

Jeg har spist mat som ikke står på dietten, men gjerne i spesielle anledninger eller om jeg har hatt lyst på det. Etter mange uker på streng diett, skjønte jeg at diett er ikke en livsstil. Jeg har lært masse om mat, hva som er bra å spise for å oppnå best resultater. Det er en erfaring jeg ikke ville vært foruten.

Silje (nummer to fra høyre) med tre av sine nye venner fra Kull 7.

Teamjegliker har samling flere gangere gjennom et kull. Silje liker hvordan hun får snakket med likesinnede på samling, om ting hun ikke kan snakke med de hjemme om.

– Dele erfaringer og knytte et sterkere bånd. Jeg får en utrolig motivasjon-boost av å være på samling. Å se resultatene som de andre i teamet har gjort, samt å lytte til ulike foredrag. Vi får ros og komplimenter fra lederne i teamet, og da føler man seg litt spesiell. At man har gjort en bra jobb. Det er viktig å tenke at hvis man har gjort det beste man kan, så har man jobbet godt nok!

Silje ville være med i teamjegliker for å lære mer om kosthold. Hun har en historie med spiseproblemer i 2009. Helt siden da har kostholdet vært dårlig. Hun trente 5-7 ganger i uken, men spiste ett måltid om dagen.

– Jeg hadde fått et kostholdsprogram av min daværende PT, men kjente at jeg trengte et ytterligere dytt da jeg ikke forholdt meg til planen. Derfor tenkte jeg at teamjegliker kunne bidra til at jeg lærte mer. Mer om kosthold, men også det å fullføre sammen med flere andre.

Silje sier at alle kan søke på teamjegliker.

– Enten om det er for å få en livsstilsendring, nå et spesifikt mål, eller bare få mer kunnskap om kosthold og trening.

Silje på IG: tjl.siljemerethe

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *