Se før- og etterbildene til Rebecca Gross

Rebecca meldte seg på teamjegliker for utfordring og ny motivasjon. Hun hadde oppdaget styrketrening for alvor i 2016, og likte følelsen av å bli sterkere når hun presset kroppen.

– Da jeg begynte å trene var jeg en usikker jente som ikke helt følte seg hjemme på treningssenteret. Både fordi jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre, men også fordi jeg følte meg for «stor for å trene der». Etterhvert som jeg pushet meg selv så jeg også at kroppen begynte å forandre seg, og dette gjorde meg mer sikker på at dette var noe jeg ville jobbe videre med.

Etterhvert som tiden gikk klarte Rebecca å kvitte seg med rundt 15 kilo. Hun har ikke noe eksakt tall, da hun aldri turte å veie seg. Men det var likevel noe som plutselig stoppet opp.

– Selvom jeg spiste sunnere og trente, fikk jeg ikke videre resultater. Dette gjorde meg trist, og motivasjonen til å trene dabbet litt av.

Rebecca har fulgt teamjegliker helt siden oppstart, og sett alle de store forvandlingene medlemmene har hatt.

– Jeg fulgte spent med på både Snapchat og Instagram. Jeg fulgte også med på fitnesskonkurransene. Da ting stoppet litt opp for meg bestemte jeg meg for at dette var noe jeg også ville være med på. Jeg ville gjøre noe for meg selv, gi med selv en utfordring og finne tilbake til gleden av å trene.

Rebecca understeker at det beste med teamjegliker er alle de nye vennene hun har fått.

– Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle bli så glad i de andre i teamet som det jeg har blitt. Jeg føler at jeg har kjent de hele mitt liv, selv om vi bare har kjent hverandre i noen måneder. Det har også betydd utrolig mye for meg å være på samlinger, lære mye nytt og samle ny motivasjon.

Som en del av vennskap i teamet, og det å være en del av et team, drar hun paralleller til jobb.

– I min jobb som frisør jobber vi også i et team. Vi hjelper hverandre samtidig som vi har egne kunder. Selv om både dietten og treningen krever masse viljestyrke og disiplin er det veldig godt å ha noen rundt seg å snakke med. Om man har en litt dårlig dag eller dørstokkmila er lang til trening. Jeg hadde aldri klart å få til dette uten støtte og gode ord fra andre i teamet. Det har også vært veldig fint å gi gode ord til andre og se at de setter pris på det.

Formbildene til Rebecca viser da hun startet i april, og 17 uker senere på samling 4. Hun har da gått ned 12 kilo. Hun har fremdeles et nytt sett med formbilder som venter henne til helgen.

Vil du være med i teamjegliker Kull 9?

Vi har oppstart 2. februar 2019. Du kan sette deg opp på et Early Bird-tilbud innen 2. september. Klikk her og sett deg på listen!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *