Hva er teamjeglikerfesten?

Da vi bestemte oss for å arrangere dette, var det først og fremst med tanke på å samle mennesker på tvers av kullene. Ikke bare for å samles, men også for å feire alt vi holder på med. Tanken var å møtes utenfor alle kullene, uten å tenke på trening eller mat. Rett og slett bare for å kose oss.

Teamjeglikerfesten skal være en årlig tradisjon. Her kommer man til rød løper og pressevegg, og kan pynte seg så mye man orker, eller ikke orker. Alle som på et tidspunkt har vært med i teamjegliker, blir invitert til denne festen. Og de har lov å ha med seg følge. Teamlederen (meg) hadde også invitert en god knippe med single, kjekke gutter, for å få litt motvekt på antall jenter. Det slo aldeles ikke feil.

Hvert år skal vi ha prisutdeling. Skriver mer om det lenger ned.

Teamjeglikerfesten 2018 bestod av nærmere 100 mennesker. Vi hadde lokasjon på Ling Ling, Aker Brygge, som serverte aldeles nydelig mat! Med underholdning fra Henrik Thodesen og Alexx Alexxander, ble det latter, jubel og forbauselse om hverandre. DJ Abu Husain var også på plass bak DJ-boksen og lagde elektrisk stemning til langt på natt. Og jeg må si at jeg er imponert over utholdenheten til hver av dem som danset. For dansegulvet ble aldri tomt, selv ikke da DJ-en selv stoppet å spille ut på natta og tok en dans med gjengen som stod igjen.

Etter underholdning kom prisutdelingen. Vi delte ut tre priser. To av dem tilhørte Kull 7. Årets beste teamkamerat, og årets gledesspreder. I tillegg hadde vi en hovedpris som gikk på tvers av alle kullene. Premiene var fra Karma.no – Gavekort fra Proteinfabrikken.no – Og signert bok fra The Human Aspect.

Connie Marie – Årets Gledesspreder Kull 7. 

Rebecca Gross – Årets Teamkamerat Kull 7.

Hovedprisen gikk til Kristina Leonova,
Tidenes Teamjegliker-inspirasjon.

Leonova, som vi kaller henne, har vært med siden Kull 3. Det vil si at hun har vært fadder gjennom K4, K5, K6 og K7.

 Vil du se alle gjestene på den røde løperen? Klikk deg inn på Facebook-siden til teamjegliker HER.

Alle gjestene fikk goodiebags med hovedinnhold fra
energidrikken Celsius, Proteinfabrikken, Bodylab, Lindex og Karma.no + mer.

Alle bildene er tatt av Aleksander Espelid. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *