Hvem er vi? Teamjegliker

Vi er de som ga alle en sjanse. Uansett størrelse eller bakgrunn.
Vi er de som samlet mennesker for å jobbe med ulike mål i et fellesskap.

Kull 8 er et reunion-kull, men også et kull som viser et veiskille i utviklingen av teamjegliker.

Vil du være med oss videre? Er du en av de heldige som skal være med i kull 9? I det første kullet av Det NYE teamjegliker?

I dette teamet er det skapt så mange vennskap. Vi har mistet tellingen. Familien vår har vokst, og alle som er med i teamjegliker får et ubetinget forhold til teamet med seg videre. Vi inviterer alle til samme fest, hvert år. Fordi vi ønsker å la alle vite at de fremdeles er en del av dette. Hvert menneske som har vært med i teamjegliker, har vært med å forme teamet på en eller annen måte. Og det er vi takknemlige for.

Over, Jimmy Westerheim, grunnlegger av The Human Aspects. Et biblotek av erfaringer fra å bli mobbet, ha en tøff oppvekst, bli mishandlet, gå gjennom angst, sorg, depresjon. Alt finnes der.

Vi er stolt av å ha noe så genuint og ekte med på laget.

Under, Lasse Brurok, grunnlegger av Bookis.com. En app hvor du kan scanne bøker å selge dem hjemmefra. De blir hentet på dørmatta di og levert til en annen dørmatte. Du kan også kjøper bøker, og velge om du vil kjøpe av andre for en billigere penge, eller kjøpe en helt ny.

Å bygge opp en bedrift krever mye mental trening. Og en gründer har ofte vært gjennom mye. Lasse deler sin historie og sine triks for å oppnå suksess.

NY HOVEDSPONSOR

Vi er umåtelig stolt av å ha fått selveste Proteinfabrikken med på laget. På bildet over ser du sjefen selv, Bjørn Kenneth Hansen, og meg, Teamleder Anette Marie Antonsen. Vi har gått inn i dette samarbeidet på grunnlag av våre felles verdier. Og vi ønsker og håper oppriktig at dette samarbeidet ikke bare skal gagne oss i innad i teamet, men også du som følger teamjegliker for inspirasjon.

Egil fra Proteinfabrikken tar medlemmene gjennom en skikkelig presentasjon som omhandler butikken de driver i Proteinfabrikken. Han forteller om bakgrunnen deres, og kvaliteten dem står på. Disse folkene sitter på enormt mye kunnskap om både trening og kosthold.

DIN HELSEMAT

Vi har ikke bare fått lære å kjenne den gjennomførte strukturen og dybden til Proteinfabrikken, men også dinhelsemat.no som leverer billig mat for flere uker i gangen – på døren. Ikke bare slipper du å lage mat, handle, tenke, men du går ned i vekt (om det er målet), og spiser sunt – veldig enkelt. På bildet over: Kristian fra Proteinfabrikken forteller medlemmene om de ulike produktene de har.

Guttene selv serverte medlemmene mat på Kick Off for Kull 8. De kommer også til å finne sted når Kull 9 dras i gang.

I alle år har vi hatt tilbudet om oppkjøring til konkurranse. Dette skal vi ikke gjøre i Kull 9. Vi skal ha et kull hvor vi prøver å fokusere på selvutvikling i aller høyeste grad, mens vi trener hardt og går på diett. Vi skal trene oss fit og sprek, kjøre på hardt for å oppnå mest mulig, men også lære oss å ta det med oss i hverdagen. Gjøre det til en livsstil. Derfor er ikke fitness-konkurranse en del av Kull 9, men coachen vår Christian Egner, kommer fremdeles til å følge de som ønsker (utenfor teamjegliker) å stille i fitnesskonkurranse.

Kontakt ham på egner (at) teamjegliker.no

Ida Olufsen Rud hjelper jentene å posere. Kull 8 er det siste kullet som skal på scenen, og det er en fantastisk stor vennegjeng i teamet. Og de som ikke stiller? De er store støttespillere for de som stiller.

Ida er nå som utøver i Team Fit2gether, men hun er fremdeles medlem av teamjegliker. Dette viser hvordan vi støtter alle, uansett. Teamjegliker er et sted hvor alle er velkommen tilbake, eller får være med videre.

Teamjegliker er for alle. Og hvis du ønsker å være en del av oss, ta kontakt, du er velkommen. Sjekk ut teamjegliker.no og kontakt oss for tilbud om neste kull. Oppstart 2. februar 2019. Alle samlinger vil finne sted på Gardermoen, slik at du som kommer langveis trenger å farte minst mulig her i Oslo.

2 kommentarer

  1. Marion Anne Rimpi

    Hei. Det jeg lurer på, hvor mange samlinger er det og hvor lenge varer det? 🙂

    1. tingjegliker

      Hei, Marion. Alt dette får du vite i tilbudet. Men det er litt over tre måneder, og fire samlinger 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *